Brazilie

Aantal inwoners
199.000.000
Bekijk de kaart »
Aantal steden
18
Bekijk alle steden »
Water drinkbaar?
Nee
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Hoe reis ik naar Brazilie?

Brazilie

Brazilië is een prachtig en divers vakantieland met een rijke cultuur, gigantisch grote ongerepte natuurgebieden, het meest exotische en spectaculaire carnaval ter wereld en natuurlijk de mooiste en de meest betoverende witte stranden van Zuid-Amerika. . Deze betoverende stranden lenen zich perfect voor activiteiten als duiken en golfsurfen. Brazilië is de komende jaren het absolute bolwerk van de sport. Zo vindt het FIFA Wereldkampioenschap 2014 plaats in Brazilië en is de stad Rio de Janeiro gastheer van de de Olympische Zomerspelen van 2016. Kortom, Brazilië leeft meer dan ooit is de vakantiebestemming bij uitstek.

Rio de Janeiro is dé stad van Brazilië en bevindt in het zuidoosten. Rio heeft naast het carnaval en de zonovergoten standen ook volop bezienswaardigheden op artistiek, historisch en cultureel gebied. Naast Rio biedt Brazilië met Sao Paulo en Recife ook twee andere leuke en unieke steden. Langs de prachtige kust van Brazilië bevinden zich een aantal grote badplaatsen waar je terecht kunt voor een heerlijke strandvakantie. Badplaatsen als Fortaleza en Natal bieden alles wat je van een heerlijke zonvakantie mag verwachten. Brazilië het grootste land van Zuid-Amerika beschikt tevens ook nog over het grootste tropische regenwoud en zoetwater reservoir: het amazone gebied. Foz do Iguacu is de ideale uitvalsbasis om de indrukwekkende Iguazu watervallen te ontdekken. Maar ook Pantanal is een prachtig immens oerwoed die het bezoeken meer dan waard is. Brazilië is hét avontuurlijke vakantieland en biedt voor elk wat wils.

Weer thuis? Laat dan je do's en don't ervaringen achter op onze site. Tips van alle restaurants, bezienswaardigheden en andere leuke hoogtepunten zijn welkom.
Bekijk meer van Zuid-Amerika

Lees meer