Ardennen

Aantal hotels
14
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
4
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Ardennen
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Hoe reis ik naar Ardennen?

Ardennen

Zo kan je er uitstekend golfen, wandelen of fietsen. Ook de buitensport, ofwel outdoor, behoort tot de mogelijkheden in de Belgische Ardennen. Activiteiten zoals klimmen, abseilen, mountainbiken, raften en de grotten van Han of Rochefort zijn erg populair onder grote groepen. De plaats Stavelot is een populaire uitvalsbasis voor een weekendje Ardennen. Je vindt in Stavelot een prachtige Abdij, de watervallen van Coo en het leuke attractiepark Plopsa Coo. Weekendje genieten van rust of wellness in de Ardennen? Het stadje Spa, waar het gelijknamige bronwatermerk Spa haar naam aan te danken heeft, is Europa’s oudste kuuroord. In Spa vindt je tevens het circuit Spa-Francorchamp. Echte buitensporters gaan naar Carrienta (50 km onder Maastricht), hier vind je een outdoor-dome in een voormalige steengroeve. Kortom, de mogelijkheden zijn enorm in het veelzijdige gebied van de Belgische Ardennen.


Ook heeft de Ardennen leuke oude dorpjes zoals Durbuy, Bouillon (fraai kasteel), Dinant (citadel), Spa (kuuroorden), Stavelot en Chassepierre. Vakantiehuisjes en bungalowparken in de Ardennen zijn er rond deze dorpjes volop te boeken. In de winter kan je soms ook skieën in de Ardennen, verwacht hier echter niet te veel van. En tot slot de watersport, je kan prima kanoën in de ardennen. Dus ga lekker een weekend naar de Belgische Ardennen, de frisse lucht is even wennen.

Vakantiehuisjes Ardennen België

Aan vakantiehuisjes geen gebrek in de Belgische Ardennen. Vind en vergelijk hier Ardennen vakantiehuisjes voor je weekendje of weekje weg naar België. Het aanbod vakantiewoningen bestaat uit oa appartementen en huisjes in Stavelot, vrijstaande luxe vakantiehuizen in Durbuy, Chalets in de natuur bij Blaimont en vakantiehuisjes in Hastière-par-Dela, Spa en Dinant. Het vergelijken van Ardennen vakantiehuisjes voor je vakantie België start voortaan hier.


Bekijk meer van Belgie

Lees meer