Zoo Antwerpen

Adres: Koningin Astridplein 26, Antwerpen, Belgie.
Aantal hotels
146
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Reviews Zoo Antwerpen

 • Dierentuin uit 1843!
  Een mooie authentieke dierentuin die gebouwd is in het jaar 1843. Het is makkelijk te bereiken via het station wat tegen de dierentuin aanligt. Er zijn leuke activiteiten en shows en voor de kinderen zijn er leuke spelletjes. Al met al een dikke aanrader!

  Door Ruben Rosier op dinsdag 6 maart 2012

 • Mooie Stadsdierentuin
  De Zoo in Antwerpen is zeker de moeite waard. De oude maar fraaie dierentuin bevindt zich direct naast het Centraal Station van Antwerpen, niet te missen dus. De dieren zijn erg vrij en je kunt ze bijna aanraken. Bekijk vooral de pinguïns, het aquarium, de gorilla's en de zeeleeuwen show. Zeker een van de mooiste dierentuinen waar ik ben geweest!

  Door Anoniem op dinsdag 27 december 2011

 • Dierentuin Antwerpen
  Ik vond de Dierentuin van Antwerpen een mooie goedverzorgde dierentuin. Ze hebben geen uitgebreide attracties maar de hoeveelheid en diversiteit van dieren is zeker indrukwekkend. Parkeren is ook goed te doen.

  Door Anoniem op woensdag 4 juni 2008

 • Klein en krap
  De dierentuin in Antwerpen vind je in het midden van de stad. Vlak naast het centraal treinstation. Hierdoor is het een best kleine dierentuin. De dierne hebben weinig ruimte en kleine hokken. Rondlopen in het park maakte me verdrietig. Het was alsof je in een dierengevangenis rondliep. Meer dan bij andere dierentuinen die ik heb bezocht.

  Door Anoniem op maandag 1 mei 2000

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Zoo Antwerpen

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.