Australie

Aantal inwoners
22.800.000
Bekijk de kaart »
Aantal steden
22
Bekijk alle steden »
Visum vereist?
Ja
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Hoe reis ik naar Australie?

Australie

Van tropisch regenwoud tot prachtige stranden en woestijnen, alles is te vinden op het grootste eiland ter wereld! Ook zijn er natuurlijk de wereldsteden Sydney, bekend om de Harbour Brigde en het Opera House en vergeet Melbourne niet, waar het overdag sporten is en in de nacht stappen geblazen is. De Australiërs zijn een relaxed en vriendelijk volk, altijd in voor een praatje en kijk er niet van op, als ze je spontaan een stukje van hun prachtige land willen laten zien. Wil je een camper huren? Kijk dan eens op AustraliaCampers.com. Kijk hier voor een Visum voor Australie

De beste manier om dit land te ontdekken is door middel van het huren of kopen van een auto of camper, op deze manier ben je onafhankelijk en kan je zelfstandig rondreizen. Wijk eens van de hoofdweg af en je vindt prachtige stille en ongerepte gebieden. Er zijn meer dan 500 nationale parken in Australië en dat maakt dat er ontzettend veel te zien is. Australië heeft 14 gebieden die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Het natuurschoon zoals The Great Barrier Reef (nabij Cairns), Uluru -Kata Tjuta National Parks, Kakadu National Park en de Blue Mountains bij Sydney is dan ook uniek. Liefhebbers van buitensport kunnen in Australië klimmen, mountainbiken, raften, kanoen of surfen. De Snowy Mountains in New South Wales maken in de maanden juli en augustus zelfs skieen mogelijk!

Combineer je Australië reis met een bezoek aan Fiji of Nieuw Zeeland of een stopover in Azië (zoals Bangkok of Kuala Lumpur) of bijvoorbeeld Los Angeles in Amerika.

Heb je ook reistips voor Australië? Stuur nu je tips en beoordelingen in en deel je ervaringen met ander reizigers.
Bekijk meer van Oceanië

Lees meer