Buenos Aires

Aantal hotels
561
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
445
Bekijk spots »
Inwoners
13.000.000
Bekijk kaart »
Aantal wijken
6
Bekijk alle wijken »
Tijdsverschil?
-4 uur
Bekijk informatie »

Hoe reis ik naar Buenos Aires?

Buenos Aires

Er zijn leuke restaurants met heerlijk Argentijns eten, grote boulevards en gezellige cafés waar het mogelijk is om de hele nacht de tango te dansen. Zelfs de bussen rijden dag en nacht en brengen je overal naartoe.

De inwoners van Buenos Aires staan bekend om hun arrogantie, maar hun flair daarentegen maakt een hoop goed. Plaza del Congreso is een plek die je hier moet bezoeken. Het is één van de grootste pleinen, maar er zijn ook verschillende parken aanwezig die een bezoekje waard zijn. Ook het Teatro Colón dat gebouwd werd in 1908 is een theater van wereldklasse. Het stadhuis Cabildo en het paleis Casa Rosada bezoek je rond het Plaza de Mayo. Voor fraaie, gekleurde huisjes, gezellige tango bars en (Maradona) souvenirs ga je naar de wijk Boca. In de omgeving van Buenos Aires zijn zo'n 20 golfbanen beschikbaar voor de golfliefhebbers.

De meeste luxe hotels van het land staan in Buenos Aires, maar ook goedkopere hotels en backpackers-hostels kan je er voldoende vinden. Kies altijd voor een hotel in het centrum van Buenos Aires, dit is een veilige wijk vol toeristen. Wil je na een lange rondreis door Zuid Amerika zeker zijn van een ontspannen 4 of 5 sterren hotels reserveer deze dan alvast goedkoop vanuit Nederland. Hou er rekening mee dat het in januari en februari erg warm kan worden in de stad.
Bekijk bezienswaardigheden en activiteiten in Buenos Aires of ontdek restaurants, uitgaan en entertainment.
Bekijk meer van Argentinie

Lees meer